Топ манекенката Ирина Шейк спада към звездите, които обожават да се снимат и дори не отказват селфита на феновете си. Това обаче беше доскоро... Днес почитателите й са озадачени, че от няколко дни красивата рускиня, живееща в Ню Йорк, започна да крие лицето си от камерите. Напоследък тя прикрива главата си с чанта, раница, качулка и дори с ръцете си.

Личният живот на Ирина Шейк все още е скрит от любопитните очи, така че никой не може да каже със сигурност дали тя се реща с Том Бреди, или не. Бившият съпруг на Жизел Бюндхен се появи на хоризонта на рускинята през миналата година. Двойката винаги се среща тайно, веднъж Ирина е забелязана да излиза от къщата на Том сутринта, друг път са снимани да се целуват в колата.

38-годишната Ирина Шейк има 7-годишна дъщеря Леа от холивудския ас Брадли Купър. Напоследък обаче той живее с друга топ манекенка – Джиджи Хадид. Интересното е, че преди тази връзка на актьора, двете манекенки бяха близки приятелки и дори се твърди, че самата Шейк запознала партньора си с Хадид.

Бившата футболна звезда Тойм Брейди пък има две деца от бразилската супермоделка Бюндхен.

Източник: „Уикенд“