Супермоделът Ирина Шейк забърка класически любовен триъгълник с бившия футболист Том Брейди и таткото на дъщеря си – актьор Брадли Купър. В последно време красавицата прекарва доста време и с двамата мъже, а източници от близкото й обкръжение твърдят, че докато разменя интимни ласки със спортиста, всъщност иска брак с актьора.

В края на август Ирина Шейк и Брадли Купър бяха забелязани заедно на ваканция в Италия. Но по-рано тази седмица моделка беше уловена да влиза в апартамента на Том Брейди в Ню Йорк. Друг източник пък твърди, че бившият футболист не иска сериозна връзка след развода си с Жизел Брюндхен и само се забавлява с манекенката от руски произход.

„Брейди въобще не се интересува от сериозна връзка в момента. Неговите приоритети са децата и бизнес интересите му. В бъдещето му може да има още доста супермодели“ – твърди дружка до Том.

Ирина Шейк се забърка в класически любовен триъгълник

Ирина Шейк също е жена, която не изглежда да търси класическата обвързаност на брака. През април дори жълтите издания писаха, че имала кратък роман с холивудския ас Леонардо ди Каприо. Нито една от двете страни обаче не потвърди официално тази връзка.

Източник: „Уикенд“