Влюбената моделка Ирена Милянкова, осинови куче от Сапарева баня. Както е известно многодетната майка има вече едно четириного, прибрано от улицата, а преди броени дни спаси и друго.

 

Красавицата се свързала с момичето, търсещо дом на кучето и поискала да го вземе в апартамента си. Самата Ирена пусна пост в социалните мрежи с няколко кадъра на новия си домашен любимец, на когото е дала името Фреди. Той ще живее заедно с част от шестте й деца от Росен Чолов – Чолата.

Както е известно, Милянкова има четири деца от сводника и две от втория й съпруг Никола Чолаков, с когото се разведе преди повече от година. Мнозина й се възхищават, че е имала смелостта да роди и отглежда цели шест деца, а сега към тях добавя и грижата за две кучета.

 

Звездата от „Под прикритие“ вече е трудно разпознаваема, тъй като е подстригала дългите си коси и към днешна дата се подвизава с мъжка прическа. Прави впечатление и че е отслабнала драстично. Запознати издават, че тези й промени се дължат на новата любов в живота й, който си падал по дами с къси коси, разкриват близки до многодетната майка.

 

Новият мъж на Ирена е фитнес инструктор и е значително по-възрастен от нея, което напълно отговаря на афинитета й към по-зрели партньори. Двамата се запознават в залата, където треньорът й помага да влезе във форма и да стегне тялото си. Двамата са заедно вече повече от година, но Милянкова предпочита да не огласява публично името му. Моделката отдавна не се е появявала в медиите, тъй като се бе отдала на поредната си преквалификация. Тя завърши „Специална педагогика“, а плановете й са да преподава на деца.

 

„Благодаря на моя любим човек, който беше плътно до мен и ми даваше сили да продължа“, написа преди време Ирена, която е окрилена от новата си половинка.

Източник: Уикенд