Оказва се, че Айлин Бобева, която изгря покрай втория сезон на „Ергенът“, отново е на пазара на свободните дами. Каратистката с медено гласче се е разделила с гаджето си милионер, с когото въртеше любов близо година. Двамата дори са изтрили общите си снимки от социалните мрежи и не се поглеждат.

 

Само допреди няколко дни Айлин се кълнеше, че хубавият и богат иранец Фарид Джафари, е мъжът на живота й и го обсипваше с ласкателства по същия начин, по който правеше това и с пианиста Евгени Генчев в „Ергенът“. На всичкото отгоре към днешна дата се държи така, сякаш никога не го е познавала.

 

Не може обаче да се отрече, че Айлин изглежда все така бляскава, доволна от живота и усмихната, както във времето, в което бе с Фарид. По всичко личи, че той не й липсва. Очевидно и Фарид на свой ред не скърби за българската си любима, след като преди седмица публикува в профила си в социалната мрежа снимка от Дубай, където си изкарва прекрасно.

Припомняме, че Айлин проговори за връзката си с иранеца едва миналата есен и публикува снимки от рождения му ден с мили пожелания за „нейния Скорпион“ (зодията му).

Само няколко дни по-късно тя разказа за връзката им пред Би Ти Ви, където сподели, че се познавали още преди заминаването й за Турция, за да участва в „Ергенът“.

Аферата й с Джафари започнала след завръщането й в родината.

 

Иранецът е с цели 16 години по-възрастен от нея – на 41 е, а тя – на 25. Фарид се заминава с търговия на скъпа козметика като началото на бизнеса си поставя в Германия. Отначало работел от апартамента, в който живеел под наем, а след това бизнесът му се разраснал. Преди няколко години преместил офиса си у нас.

Източник: Уикенд