Кой изпрати в болница Мика Стоичкова?! Този въпрос тресе мрежата, след като щерката на Камата лично пусна снимка как чака пред кабинет на частна клиника за изследвания. "Това е реалността", написа Мика, без да уточни за какво иде реч, но и не беше трудно за мнозина да се сетят.

През последните седмици Мика беше подложена на страшна злоба и омраза, които бълваха срещу нея като лавина. А причината е ясна на всички - фактът, че тя стана директор в нашата Професионална футболна лига, където главната й задача е да бъде отговорна за връзки с обществеността и западните футболни отбори, както и за рекламата и финансирането на родните ни тимове.

Вместо да честитят поста на Мика обаче, както обикновено става у нас, болшинството гракна с цяло гърло, че е връзкарка. И се започнаха едни тиради за това как тате я е уредил, как е платил да я сложат на длъжност, как сигурно и самият той ще й плаща заплатата... и още, и още.

"Това я удари жестоко, тя го изживя много тежко. Може би, защото идва от чужбина, където, каквото и да си говорим, хората са далеч по-приятелски и миролюбиво настроени към околните. Тук у нас всеки гледа да ти яде черния дроб и да те плюе, все едно от това самият той ще забогатее или ще му потръгне. Ялова държава, ялов народ", гневят се от обкръжението на Стоичкова.