Фаворитката на зрителите от "Ергенът" - Алекс Гърдева взриви нета с последната си порция снимки, на която показа... мощна и напращяла з@дница. Каквато не сме забелязвали у нея никога преди. Александра е стройна и с фина костна структура на тялото като дори изглеждаше плоска, камо ли да се фука с подобни пищни форми.

Но снимките са пред очите ни и се вижда ясно, че Гърдева е наляла - не само в ханша, но и в бедрата. Въпросите сега са дали това е постигнато от поставяне на импланти, или просто през зимните дни е наблегнала на мекиците...

Импланти или мекици: Слабичката Алекс Гърдева втрещи с напращяла з@дница! (СНИМКИ)

Потребители заявиха, че им харесва много повече така и я съветват да не си "спихва" Д-то никога повече, защото по времето, когато беше на екран, изглеждала сплескана.

Импланти или мекици: Слабичката Алекс Гърдева втрещи с напращяла з@дница! (СНИМКИ) - Снимка 2

"Да не би пък да е бременна?!", подхвърлиха няколко души в нета, но досега поне Гърдева не е показала мъж до себе си и по-скоро сме склонни да вярваме, че детето е още в мечтите й.

Наскоро тя обнови и ремонтира изцяло жилището си, половината от което е наследство от баба й, а другата е откупила от роднините. Алекс призна, че иска точно в този дом да създаде семейство и да има поне две деца. А дали ще се случи скоро и с кого... ще видим занапред.