Анджелина Джоли загуби сериозна битка във войната с бившия си съпруг Брад Пит за френската им винарна. Съдия от Върховния съд в Лос Анджелис постанови, че актрисата трябва да представи на своя бивш съпруг в рамките на следващия месец всички документи за продажбата на своя дял.

Анджелина ще трябва да предаде всички споразумения за поверителност, които е подписала през последните 8 години. От години бившата двойка води съдебни битки – първо за попечителство над децата, а след това и за винарната на стойност 500 млн. долара.

Адвокатите на Брад Пит подадоха документи през април, като поискаха от Джоли да разкрие как е затворила устите на всички служители, свързани с опита й да продаде дела си на руския олигарх Юрий Шефлер.

Драматичният обрат дойде след свидетелствата на бодигарда на двойката Тони Уеб. Според бившия шеф на охраната Анджи от години използва споразумения за неразкриване на информация, за да пречи на свидетелите на драмите й с Брад Пит да дадат показания в негова полза.

В същото време злобарката Джоли не забрави да си го върне. Вероятно под нейно давление 15-годишната й щерка Вивиен, която участва в тв продукцията „Аутсайдерите“, се отказа от бащиното си име. От миналата седмица на финалните надписи тя е изписана само като Вивиен Джоли, а не като Джоли-Пит.

Източник: „Уикенд“