Двете фатални изкусителки от края на 20-и век – Мадона и Памела Андерсън, се събраха изненадващо заедно във Ванкувър, където бяха част от журито на конкурс за танцьори. Достолепните дами се забавляваха зад кулисите, а после отидоха заедно на вечеря, което накара щатските таблоиди да припомнят слуховете, че в началото на 90-те години русите изкушения са имали интимна афера помежду си.

През годините е имало множество спекулации относно ориентацията на Мадона, която е голям поддръжник на ЛГБТ общността. Според клюкарската платформа TMZ двете с Памела Андерсън се открили през 1991 г., когато певицата е на върха на славата си, а Плажната спасителка точно се е снимала за втори път на корицата на „Плейбой“.

„Силно е да се говори, че двете са имали връзка, но със сигурност изкараха няколко забавни нощи заедно онази есен“ – разказва източник от обкръжението на Кралицата на попа. По онова време певицата е прясно разведена с Шон Пен и страстно се отдава на безразборни експерименти в леглото.

Памела пък е намеквала за консумация на женски ласки, но твърдо отрича да е на „другия бряг“.

Независимо какво се е случило някога между Памела и Мадона, двете явно са запазили отлични отношения и с удоволствие позираха заедно пред камерите. Видно е, че Пам е почти без грим, а Мадона се е опънала като мумия, на която е трудно дори да се усмихне.

Източник: „Уикенд“