Холивудската звезда Джордж Клуни се забавлява в мъжка компания в луксозно имение в Мексико, докато жена му Амал бърка каши за децата.

Може да се каже, че Джордж Клуни разпуска от брачния хомот, след като се отдаде на мексиканска ваканция в имението на своя приятел – милионера Ранди Гербер. Папараци уловиха двамата да разпускат във вилата на брега на морето, като компания им правили още 4-ма мъже, които не са известни в публичното пространство.

Имало ли е мексикански сеньорити в компанията – това е въпрос, чийто отговор си остава загадка. Но е близко до ума, когато човек се запита какво й липсва на една богата мъжка компания освен алкохол и... Още повече, че хората са с наистина завидни финансови възможности. Така че е близко до ума, че е напълно възможно около богатите мъже да пърхат чернокоси сеньорити с южна мексиканска кръв.

Жълтите таблоиди в Щатите пишат, че официално Джордж Клуни гостува на приятеля си, за да обсъдят своя общ бизнес проект, който движат – производството на бутиков алкохол. Това обаче съвсем не пречи след деловите разговори да има разпускащо парти с разкрепостени местни мадами, които умеят да бъдат дискретни.

Има ли мексикански сеньорити в мъжката компания на Джорд Клуни и приятели?

А дискретността в този случай е повече от задължителна, имайки предвид ревнивата Амал Клуни, която обикновено държи съпруга си на къса каишка. Не особено разкрепостена в това отношение е и половинката на милионера Гербер, а тя не е коя да е, самата супермоделка Синди Крауфорд.

Дали ще се появят папарашки снимки от някое щуро парти в имението, е въпрос само на дни, както и на размера на папарашките хонорари.

Източник: „Уикенд“