Риалити форматът "Ергенът" е създаден уж за любов и откриване на сродни души, но все повече се окепази и заприлича на битак. Битак, в който някои се предлагат на пазара, други търсят тридневен пиар, трети избиват комплекси... Именно от последните се оказа една от момите в предаването, на която Евгени Генчев така и не обърна внимание цели три месеца.

Няколко са дамите, които не успяха да грабнат вниманието му и това бе очевидно за зрителите, но тази, която се изложи не само да го целуне първа - напориста като бик, а и да излъже брутално за себе си, е Ирина Карабаджак.

Има ли грам мозък?! Лъсна огромната лъжа на една от последните моми в "Ергенът", унижението е брутално! (ВИЖ ТУК)

Бесарабската българка бе уличена в шокираща измислица, разкрита от близки до нея източници в реалния живот. Всички видяхме как тя мре за мъжко внимание и драпа да получава комплименти. Уви, от Евгени не й се получи особено и тогава тя си измисли опашатата лъжа за богаташа от чата, който й пратил 151 рози и наел олимпийска шампионка по фигурно пързаляне да играе само за нея на стадион...

"Това са пълни глупости, а и едва ли има човек, който да й се е вързал. Толкова тъпо го измисли, че изобщо има ли мозък в главата?! Олимпийска шампионка, световно чудо, а не й знае името. Онзи не я познавал, но я глезил като кралица от разстояние хиляди километри... Ало, момиче, адекватна ли беше като ги говореше тези неща, пияна ли беше?!", смеят се източниците.

Припомняме и че впоследствие пък самата Ирина Карабаджак разказваше на Евгени Генчев как повечето мъже, с които е имала връзки, са я малтретирали и физически, и душевно.