След злополучния развод с Джони Деп и последвалото скандално дело за домашно насилие, което Амбър Хърд фактически изгуби, сега тя прекарва депресията си усамотено в Испания, отглеждайки своята дъщеричка Уна. След развода 38-годишната повехнала красавица се скри на Иберийския полуостров и се стреми да не попада във фокуса на обективите.

Амбър Хърд и Джони Деп се запознават на снимачната площадка. Двойката се ожени през 2015 г., а само година по-късно блондинката подаде молба за развод. Интересното е, че през 2021 г. Амбър роди дъщеря си Уна от сурогатна майка. Кой е бащата обаче и досега не се знае.

Таблоидите припомнят, че през 2017 г. красавицата си имаше вземане-даване с един от най-богатите мъже в света Илон Мъск. И досега упорито се носят слухове, че той може да е донор в родилния процес, тъй като милиардерът е известен, че не пести семенната си течност и има поне 12 деца.

Факт е, че въпреки сериозните финансови затруднения след съдебния процес с Джони Деп, актрисата не е парично притеснена и живее доволно в Испания. Може би именно финансовите инжекции на Мъск я държат на положение в слънчева Испания...

Източник: „Уикенд“