Милиардерът Илон Мъск е подложил на безпрецедентен тормоз филмовото студио „Уорнър Брос“, за да гарантира участието на любовницата си Амбър Хърв в продължението на „Аквамен“. Режисьорът на суперпродукцията Джеймс Ван бил категорично против участието на бездарницата заради тоталната липса на талант и нулевата химия на екрана между нея и главния герой, изигран от звездата Джейсън Момоа.

За капак, Амбър Хърд се опозори със скандалното съдебно дело с бившия й съпруг Джони Деп. В съда всички претенции на актрисата паднаха, а за нея излязоха отвратителни подробности, включително как мъртвопияна се е изакала в семейната спалня.

Откаченият Илон Мъск заплашил, че ще купи студиото и ще уволни всички, а продуцентите омекнали пред гнева на милиардера.

Амбър се запознава с Илон през далечната 2013 г. на премиерата на екшъна, в който участва – „Мачете Убива“. Тя изкушава милиардера в продължение на цели 4 години,  през които е омъжена за Джони Деп.

„Тя е отрова. Има токсично влияние върху него“ – коментира братът на Илон Мъск – Кимбал.

Илон Мъск купува ролите на бездарната си любовница Амбър Хърд

Пред личния си биограф Илон Мъск споделя, че Амбър му напомняла до болка за Мърси, героиня от компютърната игра, в която бил влюбен като дете. Той урежда живота и на третокласната актриса Талула Райли, за която се жени два пъти.

„Явно си пада по второстепенни актриси, които кой знае как имат влияние върху него“ – коментират любовния живот на Мъск потребители в социалните мрежи.

Източник: „Уикенд“