След новината, че Джулиана Гани е бременна от полицая Теодор Гецов, коментарите и по-скоро одумките в мрежите не спират. И има защо, предвид факта, че силиконката заряза първородния си син Давид (всички знаем чудовищната сага, която спретнаха с Илиян Найденов при раздялата си и особено потресаващите думи на Гани за малкия).

Сега обаче самият Илиян явно чакаше точно това - бившата му да "напълни фурната", за да я попилее. Пред приятели фитнес инструкторът умирал да се смее и твърдял, че Видовден идва скоро.

"Нали това разправяше тя - как щяла да даде Давид в дом и как щяла да си има друго дете?! Ей на, сега ще го има и нямам търпение да видя колко време ще мине, преди да го "хързулне" на горкия Теодор като му заяви и на него, че е млада и хубава, и ще си роди трето... Само че мога да се обзаложа с всеки, на каквото иска, че това ще е последният будала, който ще й се върже", хубаво я наредил Илиян.

В интерес на истината, Найденов не е сред топ любимците на потребителите в нета, но болшинството от тях напълно споделят мнението му. В сравнение с Джулиана, той им изглежда баща-мечта, а нея де факто никой не я взима на сериозно като родител. И да си признаем, има защо...