Илиана Раева е горда от думите на Алмудена Сид за златните момичета!

Илиана Раева е на седмото небе от щастие след думите, които бившата звезда по художествена гимнастика на Испания Алмудена Сид изрече за нашите момичета. Ето какво сподели Раева в мрежата: [caption id="attachment_589902" align="aligncenter" width="300"]Илиана Раева Илиана Раева е горда с талантите ни[/caption]

"АЛМУДЕНА СИД В ТУИТЪР: "БЪЛГАРСКИЯТ АНСАМБЪЛ ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОБЯВЕН ЗА ЧАСТ ОТ СВЕТОВНОТО НАСЛЕДСТВО! ЖЕСТОКИ СА!"

Това написа в Туитър бившата гимнастичка на Испания, невероятната Алмудена Сид, очарована от уникалните композиции на “диаматите ни”!!! Ансамбълът на България по художествена гимнастика се радва на изключително внимание и огромна любов в Испания, където нашите са любимки на публиката. И на завършилата тези дни Световна Чалъндж купа в испанския град Гуадалахара, местните фенове не пропуснаха да засвидетелстват любовта си към българките, които биваха посрещани на килима с почти същите бурни аплодисменти, като представителките на домакините. Нашите са наричани "Queens" /"Кралиците"/ от почитателите на художествената гимнастика в Испания. Група испански почитателки пътуват по света с огромни букви QUEENS, с които на всяко състезание посрещат и изпращат изпълненията на “диамантите ни”. Така ги нарече и Алмудена миналата година пред микрофона в студиото на испанската телевизия. “Излизат да играят Кралиците!” Единствената грация в света, участвала на четири Олимпийски игри /Атланта`1996, Сидни`2000, Атина`2004 и Пекин`2008/, любимката на милиони почитатели на художествената гимнастика, която в момента е спортен коментатор се възхити от момичетата на Весела Димитрова и написа в туитър: "Българският ансамбъл по художествена гимнастика трябва да бъде обявен за част от Световното наследство. Жестоки са!", гордее се Илиана Раева.