Славея Сиракова отдавна е достатъчно голяма, за да взима решенията в живота си сама. Но и докато е била малка, тя винаги е показвала, че е бунтар, чепат характер и не се вслушва в чужди съвети, били те и на родителите й.

Поредното доказателство е пресният й годеж с мистериозния мъж, с когото се показа от Бали и хвърли в ступор най-вече Илиана Раева. Докато Наско Сираков бил по-мек и склонен да даде шанс на въпросния избраник, то съпругата му буквално "изорала нивата" от нерви.

Раева гледала, гледала снимките, които дъщеря й пуска пред цяла България и не можела да се побере в кожата си. Тя, която винаги е държала на визията и на спорта, сега трябвало да посреща зет, за когото очевидно това били непознати думи.

"Ама как така?! Че той прилича на отпуснат чичко, а гърдите му са по-големи от на Славея. Бирено коремче, изглежда мързелив... ужас. И го казвам не, защото визията на мъжа е от голямо значение, а защото Славея ще дойде пак да реве на моето рамо, както ставаше много пъти преди. С конкурс ли ги избира такива тази моя дъщеря, която обожавам, не ми е ясно...", гневяла се Раева.

Славея обаче пет пари не дава и изглежда наистина щастлива с годеника си. Пожелаваме им любов!

Източник: Crimesbg.com