Сватбата на Славея Сиракова може и да си остане само мечта... В това са убедени близки до нея хора, а причината е Илиана Раева, която вече отказвала да толерира глупостите на дъщеря си и да си затваря очите.

Знаем, че Славея, която е голямата им дъщеря с Наско Сираков, постоянно налита на неподходящи мъже. Дори бащата на дъщеря й Амили се оказа такъв и двамата се разделиха броени месеци след раждането. Иван изчезна "безследно", като дори не споделя отглеждането на щерка си със Славея. Сиракова се беше оттеглила в своето жилище в Несебър и може би именно на морето се е запознала с новия си мъж, за когото се сгоди на Бали преди повече от четири месеца.

Въпросният е неизвестен у нас и прилича на чужденец, но познатите на Славея не го одобриха - най-малкото, защото им изглеждал отпуснат и "кекав", а тя самата е далеч по-стегната и спортна натура.

Досега Раева не беше казвала нищо на дъщеря си, защото е голяма, но напоследък не се сдържала. Тя коряла Славея, че продължава да се държи като малко момиченце, когато самата тя трябва да се грижи за такова.

"Не ти ли омръзна от прибързани решения, главата ти не е за красота. Използвай я! Каква сватба с човек, когото познаваш от броени месеци?!", гневяла се Раева и вероятно с право.

Източник: Crimesbg.com