Принцеса Даяна и Меган Маркъл никога не позволяват други хора да диктуват живота им

Ако виждате прилики между принцеса Даяна и Меган Маркъл, със сигурност не сте единствените. Според Пол Бюрел, бивш иконом на покойната съпруга на принц Чарлз, принц Хари се оженил за Маркъл именно заради приликата с майка му. Служителят на Даяна споделя пред списание "Closer", че двете дами винаги защитават това, в което вярват и не позволяват на други хора да диктуват живота им. Бюрел работи за лейди Ди в продължение на 10 години преди тя да загине в катастрофа през 1997-ма година. Той не смята, че Меган Маркъл е точно копие на покойната принцеса и признава, че бившата актриса има много повече опит с медиите от майката на принцовете Уилям и Хари. "Мисля, че основаната разлика е, че Меган има план за действие, а Даяна беше млада и наивна", казва бившият иконом на принцесата.

Разлики

Той добавя, че въпреки огромната прилика в характерите, двете дами най-вероятно нямало да се разбират много-много. Пол смята, че вижданията им за живота са съвсем различни и всяка от тях е щяла да иска да наложи своето мнение. Другата разлика между Даяна и Меган, според Бюрел е начинът им на държание в пресата. Според него, принцесата на Уелс не е искала да промотира себе си, а да разкаже на хората какво се случва зад затворените врати на двореца. Въпреки че Маркъл в момента води битка с британските таблоиди, бившият иконом смята, че това е по-скоро начин за постигане на известност, а не толкова борба за справедливост.

Червен килим

"В скоро време ще видим Меган на червения килим с известните си приятели. Може дори да получи няколко филмови роли. Даяна не беше такава. Тя не искаше да попада в центъра на вниманието". [caption id="attachment_628152" align="aligncenter" width="300"]Според Пол Бърел Хари се е оженил за Меган, защото прилича на майка му сн. YouTube Хари избира Меган заради Даяна сн. YouTube[/caption] Маркъл вече загуби първият рунд срещу компанията "Associated Newspapers". Тя е собственик на таблоидите "The Mail on Sunday" и "MailOnline", предават от tialoto.bg.