Според умния софтуер дългокраката актриса ще е хубавица и след 60-годишна възраст, макар че тогава косата й ще е чисто бяла. По челото й няма да има бръчки, каквито обаче ще са налични в областта на шията и деколтето – нещо, от което никоя жена не може да избяга.

На снимката, изработена от изкуствения интелект (ИИ), остарялата Серенай Саръкая прилича едно към едно на майка си. Родителката на актрисата също е белокоса и с опънато лице, а неотдавна си хвана пореден любовник, при това женен. Умран Сейхан прелъсти семейния Кенан Косун и откакто са заедно, не се свени да излиза с него по магазините и ресторантите на Истанбул.

Социалното положение на самата Серенай е сложно. През 2022 г. актрисата спеше с бизнесмените милионери Йондер Йозтархан и Умут Евирген, а в по-далечното минало – с Керем Бурсин, Чаатай Улусой, Октай Кайнарджа и Джем Йълмаз. Един от бившите й предупреди, че Саръкая е демон, от който мъжете трябва да се пазят. Оттогава битува прозвището й Жената Демон.

32-годишната Серенай излезе във ваканция след края на сериала „Семейството“, чийто първи сезон беше излъчен наскоро и у нас. Турските зрители видяха финалния епизод на теленовелата в края на януари, а веднага след това Саръкая обяви, че няма да приема актьорски ангажименти поне до есента.

Източник: „Уикенд“