Сашо Кадиев от много време не спираше да повтаря как е открил любовта си, колко е влюбен и осъществен... Разбира се, ставаше дума за Ивелина Чоева - младата моделка, която му завъртя главата и заради която остави жена си Таня Тончева.

Виждали сме го по филмите, но неведнъж е ставало и в реалния живот. А именно - неверникът да се осъзнае и внезапно да започне да изневерява на любовницата си с... жена си. Явно това се върти в главата и на самата Чоева, която била обзета от луда ревност, разкриха нейни дружки от гилдията.

Ивелина място не можела да си намери затова, че Сашко се държи не само дружески, но и доста интимно с майката на дъщеря си. Той се опитвал да обясни, че това е европейски маниер на общуване и че всички са зрели и умни хора, но Чоева не искала да чуе.

Още повече, че това лято, на морето, докато тя била на ангажимент в столицата, Кадиев и Таня се забавлявали досущ като женени в караваните си (още в началото на сезона те наеха две каравани една до друга). Смеели се, гушкали се, танцували...

"Ивелина полудя. Тя знае, че Сашо я обича, но като нормална жена не може да гледа спокойно как целува и друга, макар и бившата му. Никоя жена няма да плесне с ръце и да го прегърне", коментират източниците.