Тя го обожаваше. Смяташе го за мисловен гений, за осмото чудо на света, за дар небесен и го гледаше с поглед на влюбено теле. И да не споменем имената, мнозина ще се сетят, че иде реч за Мария Игнатова и Нойзи.

Откакто се е хванала с него, а после и се омъжи набързо, 44-годишната блондинка все едно не стъпваше по земята, когато той е наоколо. А Ивайло Цветков видимо се дуеше като пуяк от този факт, придавайки си важността на кралска особа, владееща цял континент...

Е, за щастие или не, идилията на Мичето се пропука и тя най-после започна да осъзнава за какъв тотален егоист се е венчала. Това споделиха близки до двойката източници, които първо издадоха, че новината за бременността на Игнатова е фалшива. Не, Мария не е бременна, поне към момента, но наистина й се искало да бъде.

Бившата на Димитър Рачков копнеела да роди дете от любимия си Нойзи, мечтаейки какво генийче ще бъде то... Цветков обаче я попарил с вряща вода като заявил, че не смята да дундурка бебета. Имал пораснала щерка и искал да си живее живота с кеф, без детски ангажименти.

"Това нарани много Мария, защото тя си дава реална сметка, че ако не роди сега, времето не е в нейна полза и после едва ли ще може да го направи. Мъжът й обаче, който уж много я обича и боготвори, не ще и да чуе. Кой истински обичащ човек няма да иска дете от половинката си?!", коментират източниците.