Оказва се, че възрастта не представлява абсолютно никаква пречка за писателката и бивша актриса и певица Ваня Щерева.

Тя също се нареди до момите, които ще се борят за сърцето на пианиста Евгени Генчев тази година и изобщо не се притеснява от факта, че е с 19 години по-възрастна от него.

Певицата е излетяла за Турция в началото на септември като на летището е била изпратена от дъщеря й – певицата Мила Роберт. Този факт сам по себе си говори, че очевидно дъщеря й няма нищо против да влезе в шоуто, за да си опита късмета.

Освен от щерка й, Ваня Щерева била изпратена на летището и от дъщерята на Юлиан Вергов – Алена. Няколко дни преди това трите дами били заедно на концерт на Руши Видинлиев в София, което навява на мисълта, че очевидно трите често се движат в комплект.

В социалните мрежи Ваня Щерева уточнява, че щерка й я закарала на летището и й влачила куфарите, а Алена кацнала в същото време и я изпратила. Накрая заключава, че животът „с тия двете“, е прекрасен.

Александра Гърдева, която участва в първия сезон на „Ергенът“ веднага й изпрати виртуални целувки, явно знаейки къде отива. Мълвата носи, че Щерева била категорична, че ще си пробва късмета в шоуто, след като научила, че този път „Ергенът“ няма да е някой незнаен, а пианист и интелектуалец.

Категорична е, че няма никакви притеснения от това да премери чара си с по-младите участнички в шоуто. За никого не е тайна, че напоследък не е била забелязана нито веднъж с мъж на нейната възраст, а с много по-млади от нея. 

Очевидно писателката заради това положи усилия и да се втали, което пък я подмладява още повече. Въпреки всичко очакванията са, че когато блесне на малкия екран редом с 20-годишните ще отнесе много критики. Освен това отдаван е ясно, че тя не е мома. 

Изглежда обаче в това риалити няма значение нито възрастта, нито пък семейният статус, а важното е да има шоу.
Източник: Уикенд

И Ваня Щерева ще си пробва късмета в „Ергенът“

И Ваня Щерева ще си пробва късмета в „Ергенът“ - Снимка 2

И Ваня Щерева ще си пробва късмета в „Ергенът“ - Снимка 3