И таз добра - Мария и сестра й Ирена явно са един и същи карък по отношение на любовта. Макар да признаваме, че Марчето определено бие по точки.

Оказа се, че Ирена, която е по-малката сестра на Мария, се е развела тайно и се е прибрала в България за постоянно. Тя живееше в Германия и се радваше на уж много любящ и грижовен съпруг, с когото обаче са се парясали, въпреки че имат дете и дълъг брак заедно.

Не е ясно каква е причината, но Ирена е все по-залепена за Мара Отварачката, която също е в процес на развод с Мирослав Соколов. Както знаем, двамата се събираха, караха се, биха се и се разделяха около 12 пъти, но отдавна вече документите за развода са налице и делото е в ход.

"Таман сега Марчето и Иренка ще ходят заедно на лов за паралии, но да не се скарат, че чалгарката няма време да се мае. Годинките си вървят, а тя е започнала яко да се амортизира с постоянните си пластични операции и простотии. А и личният й живот, който е на показ, хич не е примамлив за нормалните мъже", коментират в нета.

Дали пък няма да видим и как двете сестри се "бият" за един и същи мъж, че да си стане баш сапунен сериал?!

Източник: Crimesbg.com