Българи избягаха от простотията в Гърция, но пак се натъкнаха на същата!

Да избягаш на море в Гърция, за да се насладиш на тишина, красота и чистота, а да попаднеш пак на нашенското - селяния и мръсотия до уши. От това се оплакват все повече потребители в нета като един от тях е Ивелин Николов. Човечецът изпаднал в ступор, когато това лято се върнал в любимото си китно гръцко селце Офринио и го заварил изцяло "побългарено".

"Няма отърване от ганьовщината, способни сме и в космоса да я пренесем. Когато преди време почивахме в Офринио, тук беше рай и ваканцията бе наистина пълноценна. А сега - нашенец до нашенец, но не културен нашенец, а простак такъв. Който безцеремонно си хвърля фасовете по плажа, безцеремонно дъни чалгата до дупка, смуче бири от сабалян и крещи като улав, без да го е еня, че наоколо има хора. Да не споменаваме цветистите "бисери", които излизат от устите им ежеминутно, щото са спокойни, че никой няма да ги разбере", обяснява потресен мъжът.

И ако някои биха решили, че на жена повече приляга да се оплаква от подобни неща, то можем да си представим каква реално е картинката, за да накара мъж да го направи. И то публично. Постът на Николов за минути започна да се превръща във вайръл, а стотици се изредиха да потвърдят и да допълнят думите му.

А зевзеци се бъзикат, че българинът и в Бъкингам да го вкараш, е способен да го превърне в подобие на хоремага у Каспичан за нула време.