Макар и на достолепните 61 години, Том Круз е запазил повече от младежкия си чар и от десетилетия не се дава на неумолимия ход на времето. На холивудския ас доскоро можеха да завиждат 40-годишните мъже, но явно в последно време се е поотпуснал покрай връзката си с руската златотърсачка Елсина Хайрова. Актьорът беше заснет на плажа на Майорка с доста наедрял корем и увиснали, старчески гърди.

Откакто грейна на холивудския небосклон в далечната 1986 г. с „Топ Гън“, красавецът е известен с изключително стриктния си хранителен режим и ежедневните изтощителни тренировки. Според запознати обаче, Елсина, с която Том изкара кратък романс, го отворила на руската кухня и от този момент Том не спирал да се тъпче с каша от елда и окорошка, които доста го окръглили-

Том Круз разедини мненията на потребителите на социалните медии, след като показа голото си до кръста тяло. Макар и поувиснал, не може да се каже, че актьорът се е предал физически.

„Пичът си е супер! Той е на около 60 и все още изглежда добре. Посочете ми друг такъв известен актьор от Холивуд“ – пише негов фен в социалната мрежа.

Други обаче бяха критични към физиката на звездата, като отбелязаха, че времето и гравитацията са си взели своето.

Източник: „Уикенд“