Уникален куриоз тресе мрежата. Певицата Тейлър Суифт се оказа замесена в престъплението срещу Доналд Тръмп. Както е известно, по-рано тази седмица стана ясно, че американският бивш президент е бил обект на терористичен акт  от страна на мъж, докато е бил в имението си във Флорида. Тръмп е невредим, но ситуацията предизвика доста спекулации. 

В социалните мрежи започнаха масови конспиративни теории, че Тръмп е бил обект на покушение заради Тейлър Суифт. Нападението срещу него станало часове след като милиардерът написал "Мразя Тейлър Суифт". Бившият президент заяви, че е обиден на певицата заради подкрепата, която заяви към Камала Харис. Мнозина се шегуват, че феновете на звездата са готови да убиват за нея, за да защитят любимката си.


Самата певица не е коментирала случая, но се спекулира, че може да бъде привлечена като потенциален свидетел в делото срещу убиеца. Вече стана ясно, че човекът, планирал да стреля по Тръмп е активист в защита на Украйна, набирал военни за участие в конфликта срещу Русия и твърд противник на републиканците. Колкото и цинично да звучи обаче, второто покушение срещу Тръмп е в негова полза. "Той загуби в дебата срещу Харис и обществената подкрепа за него взе да намалява.

Но Тръмп успя да яхне гребена на вълната с нов атентат срещу себе си. Човек би се запитал, дали не е инсценировка, тъй като това му вдига рейтинга. А и нали знаете, американската поговорка:

"Победителите не ги съдят". Какво са няколко косвени жертви в името на успеха?", цинично коментират в мрежата…