Петя Дикова и Илиян Любомиров са двойка от години и макар да не са още законово женени, са родители на двама сина. Пипи все се надява бившият панелист на Гала да й предложи брак, защото иска да се види булка, но мнозина я подкачат и я предупреждават да внимава.

Защо ли?! Ами, защото познатите на Илиян отлично знаят, че му се носи славата на сваляч. Разбира се, той за нищо на света не би си тръгнал от Пипи, която на практика го издържа и го бута в светските среди у нас, благодарение и на родителите си - Аня Пенчева и Сашо Диков. А и Любомиров и преди имаше връзка с по-голяма от него жена, която го тикаше в писателските среди - Петя също е по-голяма от него.

Преди дни познати на Илиян разказаха и за "светлото му минало", в което бил спасител на плажа цели три години и буквално се изкъртил от забивки с мацки.

"Илиян обича да се чувства харесван, малко като жена е в това отношение. Бройкаше мадамите на плажа, натикаше им се, а колко от тях е оправил, само той си знае", смеят се източниците.

И съветват Пипи да му държи здраво "юздите", особено с течение на времето, за да не вземе да се "разнообразява" зад гърба й.

Източник: Crimesbg.com