Едва ли бихте познали коя известна и същевременно доста скандална личност е на тази черно-бяла снимка.

Фактът, който ще ви затрудни още повече е, че от тези детски черти на лицето му не е останала и следа. Е, можем да ви дадем някой и друг жокер като например, че до неотдавна бе част от политическия живот на страната ни, нещо повече – бе премиер. Като такъв обаче не изкара дълго време на поста си и народното недоволство го свали.

Ако вече сте се досетили, браво на вас. Ако ли не сте, ще научите кой е в следващите редове. 
Става въпрос за експремиера Кирил Петков. В навечерието на изборите той се обясни в любов на… Не, не на съпругата си Линда, а на майка си.

Покрай това той публикува черно-бяла снимка от детските си години, на която е в обятията на майка си и сподели, че винаги е разчитал изключително много на нея. 
И тук идва един доста интересен момент – незнайно защо майката на Кирил Петков му обърна гръб на последните парламентарни избори, които се проведоха преди броени дни.

Докато на предишните тя бе плътно до него по време на предизборната кампания, този път предпочела комфорта на луксозния си дом в Канада и дори отказала да пътува до родината си. На предишните избори дори й се наложило да вземе отпуск, за да е до сина си, а сега вече е пенсионерка и въпреки това не се трогнала да дойде, за да го подкрепи.
Източник: blitz.bg
 

И през ум не би ви минало коя известна и в същото време доста скандална личност е на тази снимка