Анджелина Джоли е приключила с Брад Пит, а осиновените им деца също. Актрисата видимо не коментира личния живот на бившия си, отношенията си с него и дори общите им познати. 


За това свидетелстват и разкази на състуденти на Захара, която учи в университета в Атланта. "Беше събитие, когато майка й дойде да й помогне с пренасянето в общежитието. И особено, когато идва, за да я види. Но Брад нито веднъж не е идвал тук", споделят приятели на Захара.


Те допълват, че самата тя не говори за баща си и по никакъв начин не споменава името му. "Все едно не съществува", казват те. И с интерес коментират, че за сметка на това Анджелина редовно се вижда с дъщеря си.


Не такова е отношението на по-малкия син на Брад и Анджи — Пакс. Той сподели снимка, на която нарича баща си "Най-големият шут на планетата, който държи в страх четирите по-малки деца в семейството".


Постът е от преди три години, но явно негодуванието на Пакс не е минало. Припомняме ви, че Брад и Анджелина се разделиха през 2016 година, след скандал, при който актрисата обвини актьора в тормоз и насилие над децата им. Брад от своя страна запази мълчание по време на скандала, както и след обвиненията на сина си.