Майката на Рая Пеева коментира "Фермата"

По-малко от месец след като Рая Пеева официално бе представена като трети водещ на "Преди обед", в шоуто на Би Ти Ви се намърда и нейната майка. Актрисата Красимира Демирова вече е коментатор на събитията в ключовото за този сезон риалити на телевизията - "Фермата". Майката на Рая направи своя дебют като коментатор миналия четвъртък. Тя влезе в студиото на "Преди обед" като експерт по аграрното риалити заедно с участничката от миналия сезон Паулина Ванегас. Появата на Красимира Демирова в ефира на Би Ти Ви не направи кой знае какво впечатление на зрителите, тъй като малко от тях знаят, че актрисата е майка на новата водеща Рая Пеева.

Роднинска връзка

Огромна част от тях дори не заподозряха, че между двете има роднинска връзка, въпреки че те си приличат изключително много и на външен вид, и като стил на поведение. За тези, които забелязаха, че това е майката на Рая, обаче остана съмнението за шуробаджанащина в предаването, тъй като продуцентът Георги Тошев, е стар приятел на семейство Пееви.

Изяви

Актрисата Красимира Демирова много отдавна няма почти никакви работни ангажименти и най-вероятно разчита за пари основно на своя мъж - рокаджията от група "Спринт" Пейо Пеев. Проверка на културния афиш показва, че в последните 7-8 години Демирова е участвала в създаването на спектакъл в дом за възрастни хора в един от софийските квартали. Била е водеща на концерт, организиран от Софийската община. Била е и седмичен коментатор в "Преди обед". От време на време тя се е уреждала и с други дребни участия, но не може да се похвали с кой знае колко запомнящи се изяви.

Свободно време

Затова пък очевидно има достатъчно свободно време, за да гледа телевизия и да коментира по телевизията това, което е видяла. Именно това се оказва добре дошло за Георги Тошев, който май се е нагърбил да спасява от фалит семейство Пееви.

Възнаграждения

Той първо даде работа на дъщерята, а сега намери място и за нейната майка. Официално коментаторите в предаването не получават възнаграждения. Нищо чудно обаче за майката на новата водеща да са се намерили средства. Трябва да се отбележи, че в това няма нищо нередно, тъй като за подобни участия се изискват време и усилия, пише "Уикенд". Красимира трябва да гледа задълбочено всички предавания на "Фермата", за да е в час с това, което става на екрана. Тя трябва да запомни ситуациите в шоуто, да ги анализира, а след това - да влезе в студиото, за да ги коментира. Логично е подобни усилия да се заплащат, пък макар и символично. Друг е въпросът дали точно майката на Рая Пеева е най-подходящият човек, който да прави такива анализи. [caption id="attachment_643229" align="aligncenter" width="300"]И майката на Рая Пеева влезе в "Преди обед" сн. Инстаграм И майката на Рая Пеева влезе в "Преди обед" сн. Инстаграм[/caption] Между другото, малко преди дъщерята да започне работа в "Преди обед", се е появявала в компанията на майка си и в друго предаване, продуцирано от Георги Тошев - "Като на кино". Продуцентът очевидно много се старае да дава трибуна за тв изява на своите приятели. [caption id="attachment_643234" align="aligncenter" width="300"]Рая изключително много прилича на майка си сн. btv.bg Рая изключително много прилича на майка си сн. btv.bg[/caption]