Дни след обвиненията на Светлана Гущерова към жената на Добромир Гущеров, че видиш ли, Диана Русанова била в основата на лошото му отношение с Християн, по темата избухна и Мартина. Доведената дъщеря на бившия червен депутат, към която той се отнася като своя кръв, е изпратила заканителен СМС до плеймейтката.

"Мръхло, остави майка ми на мира и не говори лъжи по неин и по наш адрес, защото си го просиш! Не ме карай да си отворя устата, че направя ли го, ще стане страшно за теб", написала Мартина Евтимова, на която явно блондинката е дошла до гуша.

Помним как Светлето, която народи 4 дечиня и ги кръсти всичките на свекър си, за да му точи парите, обвини Диана Русанова, че била алчна и настройвала мъжа си против собствения му син.

Изобщо не се и замисли Светланка, че същият този синковец, който е неин мъж, не излиза от казината, не прави нищо по цял ден, освен да пие и да лентяйства и е дошъл до гуша на баща си.

Светлана и Християн се оляха дотам, че затънаха в огромни борчове, заради претенциите си за охолен живот, съчетани с нищоправене и паразитизъм. Но очевидно Гущеров - старши се оказа умен мъж и отказа повече да поощрява наглостта на двойката.

Източник: Crimesbg.com