Всеизвестен факт е, че актьорът Калин Врачански е доста суетен. Оказва се, че в последно време помпането на бицепси във фитнеса не му е достатъчно и е прибегнал до различни разкрасителни процедури с ботокс, с които да заличи бръчките по челото си. Освен това е боядисал и кичурите си, за да скрие първите си побеляващи коси. 

 

Той винаги се е стараел да изглежда привлекателно и да радва очите на почитателките си. С напредването на възрастта недоволствал, че по челото му се появили бръчки и взел решение да се подложи на ботокс процедури, чрез които да върне самочувствието си.

Смята, че след посещението му в дерматологична клиника, изглежда по-свеж и има отпочинал вид. Специалистите обаче го предупредили, че ако иска да запази този ефект, ще трябва да се подлага на процедурата два пъти годишно.

 

Припомняме, че преди няколко години Калин ръсна няколко бона за ремонт на зъбите. И макар много да държи на визията си, преди няколко години приключи с плейбойските си изяви и се кротна до половинката си – художничката Александра Стоянова. Според мълвата двамата дори вече се замислят за наследници, но смятат, че е божа работа кога точно ще се случи това.

 

И Калин Врачански прибегна до разкрасителните процедури с ботокс

 

Не е тайна, че през годините през леглото на Врачански минаха доста жени, но преди Александра трудно се задържаше с някоя за по-дълго време. И макар ергенският живот доста да му благнал, в един момент се осъзнал, че времето лети и трябва да създаде наследници.

 

Той показа за пръв път гаджето си на премиерата на сериала „Господин Х и морето“ преди 4 години, когато пристигна с Александра под ръка и я представи като „жената до мен“. Тя обаче предпочете да избегне любопитните погледи и седна на последния ред. До ден-днешен тя продължава да страни от светлините на прожекторите.

За нея се знае, че предлага частни уроци по рисуване за малки и големи.

Източник: Уикенд