След близо 3-годишно отсъствие заради отпуск по майчинство, Гери Малкоданска се наблъска с ботокс специално за завръщането си в Нова тв. На зрителите им направи впечатление, че в първия работен ден миналата седмица, челото й бе странно изпъкнало, а лицето й подпухнало. Запознати са категорични, че това не се дължи на недоспиване заради двете й деца, а очевидно се е подложила на мощна доза разкрасителни процедури, чийто ефект всъщност е доста спорен.

 

Къдрокосата  синоптичка роди дъщеря си Белла, която е нейното второ дете, в началото на януари 2022-ра. След по-малко от 3 месеца детето ще стане на 3 години, а майката, за разлика от повечето други телевизионерки, които бързат да се върнат на работа след раждането, изкара вкъщи и двете години платен отпуск по майчинство, които й се полагат по закон, че даже и почти цялата година неплатен, на който също всяка жена у нас има право, стига да може да си го позволи. Миналата седмица Гери изгря обратно в Нова телевизия с подновена визия. Личи, че синоптичката дълго се е подготвяла за триумфално завръщане. Вижда се, че е изкарала курс по разкрасяване в някоя дерматологична клиника, в която са изпънали лицето й като тъпан. През септември тя сподели серия реклами за детска козметика, в които изглеждаше, както обикновено, докато сега горната част на челото й е изпъкнала, а скулите й са изгубили характерната си лека острота и изглеждат по-скоро заоблени. Явно е слагала и филъри, и ботокс.

Освен с подновено лице, Малкоданска се завърна на работа и с нова рубрика, по която работи извън задълженията си около съобщаването на прогнозата за времето и която, изглежда, е снимана доста отдавна. Тя се казва „Живей красиво" и занапред ще се излъчва в „Здравей България" през седмица. Ако обаче някой си мисли, че синоптичката е прекалено трудолюбива, най-добро в да помисли отново. Защото рубриката й всъщност е рекламна – на собствения й магазин за интериорни решения. В него се продават мебели и аксесоари за дома – точно тези, които Гери показва на зрителите на Нова тв. Миналата седмица например тя посъветва хората да поканят есента в домовете си, използвайки подложки за сервиране вместо покривки за маса, тънки чаши, златни вилици и кристални свещници.

„Видеото беше снимано в магазина й, а вещите, които показа, се продават в него. Скритото послание – „Купете ги".

 

Това не е първият път, в който Малкоданска ползва ефира на Нова, за да рекламира стоката си пред лековерните зрители. Още докато беше бременна с дъщеря си, тя напусна панела на „На кафе", но пое ролята на декоратор на студиото.

Всички се досещат с какво го е декорирала – с продуктите от собствения си магазин, които предлага на клиентите си. В това по принцип нямаше да има нищо лошо, стига обаче да беше означено като реклама. А то не беше.

Източник: Уикенд