„О, боже, постоянно съм заета с дъщерите си! Три жени вкъщи – не е лесно. Но ако трябваше да избирам между тях и кариерата си, нямаше да се поколебая за миг“ – това са думи на холивудската звезда Чарлийз терон от актуалното й интервю за сп. „Пийпъл“, които щяха да звучат чудесно, ако голямото й дете – Джаксън, всъщност не беше биологично момче...

Осиновеното през 2012 г. чернокожо хлапе още от 3-годишно се облича в женски дрехи и Чарлийз не само му позволява, но и упорито го третира като момиче. Само преди месец актрисата заведе Джакън с рокличка на „Диор“ на Седмицата на модата в Париж.

Според запознати Джаксън, който скоро ще бъде вече тийнейджър, е готов да започне хормонална терапия за смяна на пола. Както е известно, тя трае с години и има необратим ефект върху организма.

Да имаш трансдете, явно е на мода сред богатите и известните в Холивуд. Маган Фокс например публично демонстрира женствеността на тримата си синове и дори ги облича в рокли. 15-годишното дете на Бен Афлек и Дженифър Гарнър – Серафина Роуз, наскоро обяви, че вече е момче и се казва Фин.

Официално, броят на американците, които се идентифицират като транс, е около процент и половина. Сиреч, за да ви се падне дете джендърче, трябва да имате стотина деца. В Холивуд обаче явно не е така...

Източник: „Уикенд“