До края на годината зрителите ще получат продължение на любимата на критиката медицинска драма „Доктор Хаус“ – разтръби стрийминг услугата „Хулу“. Засега не е известно колко членове на актьорския състав ще се завърнат в сериала, но едно е сигурно – британският актьор Хю Лори отново ще поеме докторската роля, превърнала го в суперзвезда.

Поредицата поставя своето начало през 2004 г, като в крайна сметка продължава 8 сезона с впечатляващите 177 епизода. В определен момент сериалът се превърна в най-гледаното тв предаване на планетата, като неговата аудитория достига до 20 млн. зрители само в САЩ, които го гледат редовно.

Сериалът е приет отлично и от критиката, като печели десетки награди, включително „Еми“, „Златен глобус“ и др. Самият Хю Лори печели цели 14 трофея от общо 38 номинации за сериала.

Наскоро актьорът участва в научнофантастичния сериал на HBO „Авеню 5“, чието действие се развива на борда на междупланетен круизен кораб, изхвърлен от курса и опитващ се да оцелее по време на дълго пътуване обратно към Земята с минимални запаси и максимален класов конфликт.

Хю Лори възкресява Д-р Хаус

Сериалът беше спрян след 2 сезона, така че Хю Лори ще има време и възможност да се подготви за възраждането на новия д-р Хаус.

Източник: „Уикенд“