Най-малкото дете на покойния Крал на попа иска от съда да не ѝ позволява да харчи средства от наследството в продължаващата съдебна битка.

Синът на Майкъл Джексън Бланкет "Биги" Джексън е подал съдебни документи, с които иска да попречи на баба си Катрин да използва средства от наследството в рамките на продължителна съдебна битка с изпълнителите на наследството.

22-годишната Биги Джаксън, известен преди като Blanket, подаде документи в съда по-рано тази седмица, съобщи TMZ, като се позова на прегледани съдебни документи.

Това е последната глава в съдебната битка за имуществото на певеца Beat It близо 15 години след смъртта му на 25 юни 2009 г.

Според изданието последните съдебни действия контрастират с неотдавнашните усилия на правния фронт, тъй като Бланкет и Катрин са били в синхрон на фона на продължаващите семейни усилия, насочени към проблемите, които циркулират в съдебната система.

Въпреки че в прегледаните правни документи на TMZ не е посочен конкретният проблем, последните заглавия сочат, че оцелелите от певеца Man in the Mirror се противопоставят на усилията на изпълнителите на имота му да продадат голяма част от каталога на покойния изпълнител.

Според юридически документи, прегледани от TMZ, Бланкет и баба му са били на една и съща позиция при изразяването на съпротивата си срещу потенциална продажба, но Бланкет не е участвал в последвалото обжалване от страна на Катрин на окончателното решение на съда да разреши на изпълнителите да продължат да проучват допълнителни възможности за продажба.

Източник: dailymail.co.uk