Принц Хари е получавал пари от баща си

Хванаха Хари в голяма лъжа. Принц Чарлз е субсидирал херцога и херцогинята на Съсекс със "значителна сума" в месеците след "Мегзит", което се противопоставя на твърденията на Хари, че "семейството му буквално е спряло финансирането му.

Финансови отчети

Публикувани финансови отчети на "Кларънс Хаус" и Бъкингамския дворец показват, че принц Чарлз е продължил да финансира Хари и Меган до лятото на миналата година.

Лъжа

Сумата от 4,4 милиона лири е била използвани за подкрепа на двамата синове на принц Чарлз и техните семейства, пише "Дейли мейл". В интервюто си пред Опра Уинфри, Хари заяви, че той и съпругата му е трябвало да преживяват с парите, "оставени от майка му". Това, което става ясно от изнесените счетоводни данни е, че Хари и Меган през онзи момент са били вписани като получатели на средства от доходите на Чарлз, въпреки напускането им на монархията в края на март 2020 г.

Приключване на финансирането на Меган и Хари

Говорител на кралското семейство заяви, че принц Чарлз е отпуснал значителна сума на сина си Хари, за да го подкрепи по време на прехода след "Мегзит". "Това финансиране приключи през лятото на 2020 г. Двойката вече е финансово независима", е заявил говорителят. "Дейли мейл" публикува и допълнителна информация, която е станала известна в последните дни.

Загуби

Кралицата е останала с 10 милиона лири по-малко в резултат на пандемията от новия коронавирус. Бъкингамският дворец е загубил малко над половината от годишния си доход, извън държавното финансиране, след като е затворил за посетители. Официални представители представиха данни за служителите на кралското семейство. От тях става ясно, че 8,5% от работещите за кралицата са с етнически произход, а в "Кларънс Хаус" те са 8%.

Титла на Арчи

Принц Хари и съпругата му Меган не искали да използват за сина си титлата "граф на Дъмбартън", заради съдържанието на "dumb" в наименованието (превод от английски - глупав, бел. ред). Родителите се страхували, че синът им може да бъде подиграван заради това. [caption id="attachment_670903" align="aligncenter" width="300"]Хванаха принц Хари в голяма лъжа сн. Инстаграм/ sussexroyal Хванаха принц Хари в голяма лъжа сн. Инстаграм/ sussexroyal[/caption] Излезе тийзър за нов филм за Хари и Меган, в който става въпрос за живота им след напускането на Лондон, като в него е включен и моментът с интервюто пред Опра Уинфри, предават от vesti.bg.