Георги от Женени от пръв поглед кръшка на съпругата си

Георги от Женени от пръв поглед, бе хванат в изневяра.

Софтуерният специалист бе засечен да пазарува в магазин, хванат за ръка с жена, която не е половинката му от телевизионния социален експеримент Женени от пръв поглед – Гери. Този факт събуди поредните подозрения на зрителите, че хитовото риалити шоу е нагласено и всъщност двойките не са заедно в реалния живот.

[caption id="attachment_442939" align="alignright" width="300"]Георги от Женени от пръв поглед кръшка на съпругата си Георги от Женени от пръв поглед кръшка на съпругата си[/caption]

Георги от Женени от пръв поглед бил изловен в изневяра от бдителни домакини от столичния квартал „Редута”. Жената, с която постоянно интимничели била с руса коса и двамата непрекъснато се държали за ръце. Отдалеч се виждало, че помежду им има любов. Свидетели на случката разкриват, че Георги от Женени от пръв поглед направо греел. В момента, в който продавачката се опитала да го попита за риалитито, той се направил, че няма представа за какво говори, след което категорично заявил, че очевидно го бърка с някой друг.

На всичкото отгоре Георги от Женени от пръв поглед бил махнал и венчалната си халка. Така или иначе именно той е превърна в героя на риалити сапунката, който отнесе най-много критики заради начина, по който се държи с Гери. Той бе наречен от зрителите „мрънкало”, а по-крайните от тях дори го определиха като „г*й” заради непрестанните критики, които отправя към нея. Двойката вероятно ще се окаже най-голямата издънка на специалистите на шоуто, тъй като несъвместимостта им си пролича още в началото. Още по време на медения месец компютърният специалист от Женени от пръв поглед си позволи да заяви, че на Гери й липсват сърце и добра душа, а именно това били основните неща, които искал половинката му да притежава.

Мълвата за новата изгора на Георги е на път да бетонира подозренията, че първата двойка от риалити формата вече има развод. Антония и Атанас от социалния експеримент сякаш също са тръгнали по пътя на Гергана и Георги, пише vsekiden.com.