Птичето, казват, веднъж само казало на рамото ти. Е, в случая на Асен Блатечки то му кацна цели два пъти, но актьорът и двата пъти го изтърва. Връщане няма и Асен може да ближе рани, докато "птичето" - Диляна Попова се радва на пълноценен живот и куп ухажори.

Хубава жена сама не остава: Диляна Попова в прегръдките на нов мъж, Блатечки да ближе рани! (СНИМКА)

Последният мъж, с когото тя лично пусна снимка, на която изглежда видимо щастлива, е с филмовия режисьор Николай Мутафчиев. Двамата са се запътили към кинофестивал в Бургас, като от фотото личи, че са си доста близки.

Дали помежду им има и нещо повече от приятелство (знаем, че те са такива от години), все още не е известно, но защо пък не?! Със сигурност Мутафчиев няма да се дърпа от подобна идея, така че топката е в полето на Диляна. При все, че тя е обградена от мераклии на всяка крачка обаче, изборът й може да се окаже труден.

В мрежата потребители моментално започнаха да ги коментират като двойка и дори поздравиха Попова, че е заложила на зрял, улегнал и интелигентен човек, какъвто безспорно е Мутафчиев.

"Крайно време ти е да спреш да се раздаваш за самовлюбени нарциси като Асенчо и да бъдеш наистина обичана и ценена от някой, който си заслужава", пожелават й фенове.