Футболната звезда и легенда на ЦСКА Христо Стоичков се изгаври жестоко с водещия и продуцент на „Фермата“ – Андрей Арнаудов.

За никого не е тайна, че опосумът е болен фен на синия отбор. Гаврата се е случила малко преди влизането на Стоичков като специален гост в риалити формата.

Той не пропуснал да си направи удоволствието да се изгъбарка здраво с Андрей Арнаудов, докато били заедно в лодката и пътували към стопанството, което, както вече стана ясно, е разположено на брега на яз. „Диканя“.

Модерният ляв посъветвал Андрей да започва да гребе. Веднага след това побързал да го успокои, че ако падне във водата, левскарите ще станат с един по-малко. 
Опосумът на свой ред също не му останал длъжен и заявил, че са много. В този ред на мисли дал на Стоичков да разбере, че ако той падне ще го смени някой друг и толкоз. Андрей завърши с думите: „Какво тук значи някаква си личност?“, докато чинно въртеше греблото.

Силната му защитна реч обаче изобщо не трогна Христо Стоичков. Вместо това, той се изтегна блажено в лодката, а минути по-късно двамата все пак успяха да стигнат до брега на стопанството. Там бяха посрещнати от възторжените възгласи на останалите участници във „Фермата“.
Източник: blitz.bg

Христо Стоичков се изгаври жестоко с Андрей във „Фермата“