Голямата футболна легенда Христо Стоичков събра очите на всички в точка с това, което направи.

Както вече стана ясно от известно време насам дъщеря му Мика Стоичкова се носи на крилете на любовта. Тя дори разкри кой е младежът, успял да плени сърцето й, след като месеци наред го държеше в пълна тайна.

Нещо повече – Мика дори направи публично достояние как се глези с новия си избраник на луксозна яхта в открито море. При все, че тогава не показа лицето на изгората си, тя му се обясни в любов и сподели публично името му.

Новата любов на щерката на Стоичков се казва Йордан Георгиев и е съсобственик на една от известните рекламни агенции. Нещо повече, той дори може да се похвали с редица състоятелни клиенти. Зетят на Камата е родом от Ловеч. Именно в родния си град завършва езикова гимназия, а след това и НАТФИЗ през 2017 г. 

Йордан е по-малък от Мика с почти десетилетие, а както знаете, тя веднъж бе женена – за турчина Айкут, от когото има дъщеря. 
Преди него тя преживя любовна авантюра и с Иво Аръков, но и там нещата не приключиха добре. Сега Стоичков е отворил дома си за новия кандидат-зет, а докъде ще стигнат нещата само времето ще покаже.

По-голямата й сестра също е разведена, но за разлика от Мика тя все още не е станала майка.
Източник: retro.bg