Втора сватба щели да вдигат Светлана Гущерова и нейният Мечо - Християн Гущеров. Поне с това се похвали самата многодетна плеймейтка, която дори избърза и се пусна в мрежата като булка - с воала, роклята и всичките му такъми...

Светлето, която за пет годинки успя да народи четири дечица на Християн, отдавна го заврънкала да се вземат повторно - както направиха преди години Маги Халваджиян и Кремена. Е, сега е родила жената, как да й откаже Мечо?!

Християн Гущеров с жестока гавра към Светлана и втората им сватба! (виж я като булка и неузнаваема от корекции - СНИМКИ)

Само че Християн излезе хитър и така умело поряза Светлана, че тя се чуди какво да каже. Гущеров склонил, но заявил, че ще вдигнат втората сватба чак през 2028-ма година, когато ще чукнат 10 годинки брак. Ха, честито, дет' се вика...

"До тогава що вода ще изтече, що бременности има още да изкара Светлето и що неща има да се случват. Абе, "я камилата, я камиларя" е малко тая работа, ама готино я е прекарал, де", смеят се потребители в нета.

А иначе, снимката на Светлана, освен с булото, направи впечатление и с друго - неузнаваема е от корекции и фотошоп. Най-вече с фотошоп, разбира се, защото на живо, при тези интервенции, които прави постоянно, не искаме да си представяме на какво е заприличала кожата й.