Изпълнителите в "Като две капки вода" вече са подписали железни договори

Маги Халваджиян е в трескава подготовка за новия девети сезон на "Като две капки вода". Шоуто за имитации по Нова телевизия ще събере най-атрактивните участници от изминалите издания. Както е известно, "Ол старс" версията на забавното предаване стартира на 22 февруари.

Участници

На сцената на "Като две капки вода" ще се завърнат Азис, Софи Маринова, Фики Стораро, Михаела Маринова, Рафи Бохосян, Милица Гладнишка, Къци Вапцаров и Поли Генова.

Железни договори

Всеки един от тях вече е подписал железен договор. В него освен сумата, определена за участието в предаването, са включени и клаузи с неустойки. Всеки един от артистите се е спазарил с продуцента Маги Халваджиян за различен хонорар.

Хонорари

С някои преговорите продължили дълго и имали големи претенции, други били склонни на по-ниски суми само, за да се върнат отново в най-гледаното шоу. Освен с хонорар, победителят ще си тръгне с голямата награда - лек автомобил. За разлика от предишния сезон, в който участниците имали куп изисквания, тази година кризата за ангажименти заради затворените заведения, ги направила доста по-скромни, научи "Уикенд". Това е и причината хонорарите на знаменитостите да са осезаемо по-ниски.

Азис

Най-голям бил пазарлъкът с кралят на фолка Азис, който първоначално поискал огромен хонорар. След дълги преговори сумата паднала до 2500 лв. за всяко превъплъщение или 32 500 лв. за 13 предавания. При предишния си гастрол на сцената на "Капките" преди години, Азис е прибирал по 6 бона за всяко издание.

Фики

Синът на Тони Стораро - Фики се е договорил за 1500 лв, макар че в предишния сезон прибираше двойно повече. Изпълнителят на "Ламборгини" бе най-атрактивният участник и победител в предишния сезон на "Като две капки вода", но склонил да прави шоу за по-малко пари. Пеещата актриса Милица Гладнишка ще се вихри на сцената срещу хонорар от 1000 лв. Същата сума ще прибере и победителката в петия сезон Михаела Маринова, която след победата си в "Като две капки вода" победи и в друго шоу, продуцирано от дългокосия арменец - "Маскираният певец". Шоуменът Къци Вапцаров, който се оказа брилянтен имитатор, а преди 6 години остана втори след победителката Невена Бозукова-Неве, също ще прибере хилядарка за всяко свое изпълнение. Поли Генова ще пее за 700 лв. на предаване, а нейният колега Рафи - за скромните 500 лв. Водещите Васил Василев-Зуека и Герасим Георгиев-Геро, които често подхвърлят в ефир, че работят за символично заплащане, ще заработят по 800 лв. на издание или по 10 400 лв. за цялото предаване. [caption id="attachment_656753" align="aligncenter" width="300"]Хонорарите в "Като две капки вода: яко орязани сн. YouTube Хонорарите в "Като две капки вода" яко орязани сн. YouTube[/caption] "След като направихме подбора, както винаги имахме предварителни срещи с всички участници и признавам, досега никога не съм се смял толкова. Всички са супер забавни и мотивирани да надскочат себе си и да се справят още по-блестящо с всякакво преобразяване. Това е гаранция за един исторически сезон", сподели Влади Априлов, главен сценарист на "Като две капки вода", предават от hotarena.net.