Вижте кои са най-необичайните  причини за разводите на звездите

Холи Бери и Оливие Мартинес се разделиха заради факта, че актрисата беше уморена да търпи агресията на съпруга си. Като официална причина за развода знаменитости посочиха непримирими различия, но близки приятели на двойката твърдят, че всъщност бракът се е разпаднал, тъй като Мартинес е имал проблеми с контролирането на гнева си. Често атакувал досадните папараци и предизвиквал боеве по баровете. Холи се страхуваше , че самата тя в крайна сметка може да стане жертва на насилие. [caption id="attachment_651814" align="aligncenter" width="318"]Холи Бери заряза Оливие заради агресията му (Вижте най-странните причини за звездните разводи) Снимка: Гугъл[/caption]

Ще припомним, звездите се ожениха на 13 юли 2013 година. Два месеца преди сватбата им се роди син Матео-Робърт. Бери има и седемгодишна дъщеря Нала от модела Габриел Обри.

[caption id="attachment_651816" align="aligncenter" width="350"]Холи Бери заряза Оливие заради агресията му (Вижте най-странните причини за звездните разводи) - Снимка 2 Снимка: Гугъл[/caption] Причините за развода на Кейти Холмс и Том Круз също могат да се нарекат необичайни. Шестгодишният брак на актьорите бе разрушен пристрастието на актьора към сциентологията. Холивудският красавец даде на църквата значителна част от хонорара си и се опита да привлече дъщеря си Сури към вярата. Съпругата му беше категорично против момичето да е в секта, затова Кейти беше принудена да подаде молба за развод. По-късно приятелите на двойката казаха, че Холмс също се страхува от психическото състояние на съпруга й, тъй като през последните години той не се държи адекватно. [caption id="attachment_651815" align="aligncenter" width="359"]Холи Бери заряза Оливие заради агресията му (Вижте най-странните причини за звездните разводи) - Снимка 3 Снимка: Гугъл[/caption] Дейвид Духовни и Теа Леони се разделиха през 2008 г., след като съпругата на актьора разбра за многобройните му изневери. За да спаси брака, звездата от „Досиетата Х“ се съгласи да се подложи на лечение за пристрастяване към секса. Според Духовни той успя да пребори болестта, но това не му помога да запази на семейството.

След официалния развод през 2014 г. Теа Леони призна, че връзката им с Дейвид не е била перфектна, но му е благодарна за двата най-големите подаръка в живота си – общите им деца, предават от cosmo.ru.