Заедно от години, още от училище, са Наум Шопов и Теа Минкова. Двамата са като едно неразривно цяло, както говорят и близките им хора, затова и не им пречи да се шегуват дори с привидно стряскащи неща.

Като например това, че дъщеричката на Наум и Теа приличала не на майка си, а на сестра й. Демек на балдъзата на Наум Шопов. Амая, както се казва малката, била пълно копие на Ая като дете, това разкри самата Теа.

"Колкото повече расте, толкова повече не прилича на мен, а на Ая като беше малка. Всички го забелязват това, аз също. Добре, че със сестра ми сме изключително близки и много се обичаме, защото иначе щеше да бъде някак неловко", шегува се Минкова.

Разбира се, веднага се намериха зевзеци, които да смигнат, че видиш ли, Ая е балдъзка на Наум, а колко истории и вицове с балдъзи има само... Още повече, че в случая на Теа и Ая става дума за близначки, които са почти неразличими за околните.

Самите те признават, че всички винаги са ги бъркали. Това е станало и с Наум, но още в самото начало на запознанството им. След това той е категоричен, че няма начин да помисли едната за другата, дори и на е на кило ракия. И не, никога не е имал дори флирт с Ая.

Източник: Crimesbg.com