Мика Стоичкова и Йордан Георгиев са сред най-известните нови светски двойки у нас. Връзката им предизвика бум от коментари, защото и от хеликоптер личи, че Данчо е не само по-млад от щерката на Христо Стоичков, но и изглежда по-малък от реалната си възраст. Не знаем дали за мъж това е комплимент, но Георгиев прилича повече на ученик.

Хлътналата по "ученика" Мика Стоичкова си смени физиономията, за да младее! (ще я познаете ли - СНИМКИ)

Явно 34-годишната Мика, която отдавна е и родител, е хлътнала като обезумяла по момченцето (в крак с новата обща мода) и дава драго и мило да го задържи при себе си. А как може да стане това, освен с името и парите на баща й, разбира се?! Много ясно - с топ визия и яка подддържа.

Тези дни Стоичкова се появи в нета с нови фотоси, на които е всичко друго, но не и себе си. Тя е изцяло променена като веднага се вижда, че е свалила едно десетина килца от тялото си. Гаджето й е фино и слабо, не върви тя да е пухкавела.

Хлътналата по "ученика" Мика Стоичкова си смени физиономията, за да младее! (ще я познаете ли - СНИМКИ) - Снимка 2

Освен това Мика винаги е имала по-месесто и обло лице, което обаче сега е издължено, префинено и видимо коригирано. Устните й са станали две идеи по-сочни, скулите са оформени, а брадичката е откровено издължена.

В нета бъзикнаха Мика за промяната, но тя моментално се сопна, че не си е правила нищо. На което няма как да се върже човек с поне малко от малко нормално зрение.