Мария Бакалова и Валери Григоров не са разделени, както вече се разбра от рождения й ден, който беше преди дни. Двамата го отпразнуваха заедно, показвайки колко се обичат. Истината обаче е, че синът на Мария Гроздева прилага любопитни чалъми към гаджето си, за да я държи влюбена.

Ясно е, че Бакалова е в пъти по-известна от Григоров и може с лека ръка да го смени с друг мъж. Ухажори не й липсват, а и е още на 28 години. Мимето обаче е луда по Валери и това се дължи на тактиката му, разкриха близки негови приятели.

"Валери навремето се притесняваше много, че Мария ще си поиграе с него, а после ще й доскучае и ще го захвърли. Знаеше, че тя има доста по-големи шансове за нови и интересни връзки, дали с нашенци или чужденци... Затова и смени поведението си. Държи се уверено с нея, не й ходи по гайдата и не й звъни постоянно. Отлично знае, че започне ли да й "пада на колене" и да й се влачи подире, бързо ще й омръзне", обясняват източниците.

Така направил Валери и когато Мария отишла без него в Кан. Вместо да седи вкъщи и да се тръшка, той се грабнал и заминал с приятели в Гърция. Показал, че се забавлява на макс и я накарал дори да ревнува, да се чуди дали не е забърсал друга.

"Мимето светкавично му се обади после и бързаше да се върне при него", смеят се аверите му.

Източник: Crimesbg.com