Съобщава се, че Адел е "накарала Рич Пол да подпише предбрачен договор, за да защити състоянието ѝ от 220 млн. долара преди тайната сватба

През ноември вътрешен източник съобщи на блога за клюки Deux Moi, че 35-годишната певица е потвърдила публично, че наскоро се е омъжила за 41-годишния Пол, докато е била на комедийно шоу в Лос Анджелис.

Това се случи след месеци, в които тя многократно наричаше спортния агент свой "съпруг".

Според Celebrity Net Worth Адел разполага със състояние от 220 млн. долара, което включва заплатата ѝ от резиденцията в Лас Вегас, продажбите на четирите ѝ албума (31 млн. долара) и още 34 млн. долара от дигитални продажби.

Очаква се резиденцията на Адел в Лас Вегас да донесе брутен приход от 2 милиона долара на представление. Ако Адел получи половината от този приход, това ще бъде 13 млн. долара, което е повече, отколкото всеки изпълнител е печелил на шоу в историята на Вегас.

Освен това певицата I Drink Wine притежава няколко къщи, като основните ѝ жилища са имение за 11 млн. долара в Западен Съсекс, Англия, и имот за 10,5 млн. долара в Бевърли Хилс.

Тя притежава и втори дом, който купува през 2016 г. за 9,5 млн. долара, както и две градски къщи в Лондон на стойност 14 млн. долара.