Да си спомняте някога Ивана да се е пускала гола на снимки в нета? Или Рени? Десислава? А може би Преслава и Емилия?.. Ами не, няма да се сетите, защото не са. А защо не са - може би, защото не им е било нужно. Имат си достатъчно фенове и добра кариера.

Виж, за певици, които не могат да се похвалят с порепосоченото, голите снимки са задължителни. Че как иначе ще вържат фенове и ще спечелят някой и друг лайк?! Както знаем, три са нещата, които продават в съвременния свят и това са - спорт, секс и скандал.

Е, Ани Хоанг се е насочила здраво и упорито към второто, като за пореден път се изтипоса чистак гола в мрежата. Половинката на Люси Иларионов е на родното Черноморие и се похвали с тен. Дори определи себе си като "шоколадово тяло", което показа в натура.

Потребители моментално я "наковаха", че хитове може и да няма, ама задник и цици има, та що да не ги "развее"?! Най-любопитното е, че всъщност Ани Хоанг е една от малкото певици, които са във връзка и буквално са семейство с кадърен режисьор и отличен познавач в бранша, а досега и един хит не е изкарала на пазара.

"Като не можеш нещо, не можеш. Ако ще й Копола да ти дойде, пак не става", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com