Изпълнителят на мегахита за Васко Жабата – „Комбайна вършачка“ Ангел Павлов се срамува от миналото си на чалга изпълнител и се зарича вече никога да не се качва на сцената. Певецът иска да бъде забравен и спокойно да живее живота си в анонимност. Огромната популярност, която му донесе парчето, ужасно го е шокирала и той категорично отказва да говори с журналистите.

Павлов не иска да дава интервюта и споделя, че песента му е донесла само неприятности. В училището във Варна, в което работел като корепетитор, срещал само присмех и грозни подмятания.

„Оставете ме на мира! Изпял съм това парче преди повече от 20 години. Не разбирам защо се вдигна шум едва сега. Пях я на майтап, а то какво се получи – някой я нарочи за хит и се търкулна камъчето...“ – споделя певецът, станал за едно лято суперзвезда не само у нас, а и в съседна Сърбия. Той отказал интервю дори на най-мощната сръбска турбофолк телевизия „Пинк“, чийто собственик е самата Лепа Брена.

Хитът за Васко Жабата носи само неприятности на изпълнителя си

Последната изява на певеца като вокалист на оркестър „Камчия“ е била на 20 август на една сватба във Варна. Тогава Павлов се зарекъл, че това е последното му участие пред публика. Пред колегите си изпълнителят споделил само, че иска скромно да се пенсионира в училището, в което работи, и не се блазни от светска суета.

Източник: „Уикенд“