Вече близо 6 години след раздялата си с Брад Пит, Анджелина Джоли няма официално мъж до себе си. Това не означава, че за този период синеоката красавица е чиста като девата. Напротив – клюкари постоянно твърдят за нейния неистов нагон, за нейната хронична незадоволеност и за ролята й на „строга господарка“ в леглото.

Говори се, че синеоката красавица си уреждала тайни срещи в хотели с млади мъже, които карала да подписват споразумение, че при никакви обстоятелства няма да разкриват отношенията и, като в противен случай ги очаква плащане на неустойка в размер на 5 млн. долара. Хотелските стаи за тайните срещи Анджи уреждала сама, като ползвала младите и надарени жребчета за цялата нощ. Този факт говори и за нейния любовен апетит.

Хищницата Анджелина Джоли спи тайно с млади жребци

Жълтото интернет издание „Радар онлайн“ допълва, че бившата на Брад Пит се пази от всякакви регистрации в сайтове за запознанство. 47-годишната дама няма и не ползва профили там. Младите момчета избира вероятно от специална агенция. Всичко това се случва на фона на слуховете, че бившият й мъж Брад Пит се среща официално с дизайнерката Инес де Рамон. Този път нещата между звездния актьор и дизайнерката изглаждат сериозни – коментира изданието.

Източник: „Уикенд“